1 adet soğanı doğrayıp tencereye koyalım,yağımızı ve azıcık su ekleyerek kavuralım.Üzerine yarım kilo kalça etinden tavuğumuzu koyalım ve pişirmeye bırakalım.Piştikten sonra 1 çay kaşığı yenibahar ve karabiber ekleyelim.
3 adet patlıcanımızı kızartmalık doğrayalım ve azıcık yağ koyup tenceremiz de alacalı kızartalım.

Ayrı ayrı pişirdikten sonra borcamımıza sırayla patlıcanı,tavukları koyup üzerine beşamel sosumuzu koyup,kaşar rendeleyip 200 derecede ısınmış fırına atalım ve üzeri hafif kızarana kadar bekletelim.
İşteee pratik enfes tat.Afiyet olsun,unutmadan yanına bulgur pilavı ve ayran ziyafeti de çektik mi tam olur :)
ne de güzel yedik afiyetle:)))
YanıtlaSiliyi ki gitmişiz duruleydi kurabiyemi görmeye de annişi sevgili kuzenim bize enfes lezzetler tattırdı;)))
ellerinize sağlık...