1.Dikkat edin.Neye mi elbette yaptığınız yemeğe,lezzet size kalmış o sihirin ustası sizsiniz.
2. Basit tutun.Yemek tariflerini birebir uydurup lezzeti yakalamak lazım ama bazen tutturamadığımız ölçüler olduğunda pes etmemek gerek.Yemek yapmak bir sanat işi ve sizin yaratıcılığınıza kalmıştır.
3. Dikkatli alışveriş.Aman ha! Yaptığınız yemekte malzemeler önemlidir.Ne de olsa bir vitrin :)
4.Taste. Tat. Tat.Unutmayın yaptığınız yemeğin lezzeti önce sizin içinize sinmeli sonra yemeğe :)
5. Organize. Tarifi okuyun.Mutfakta zaman ve ölçüler çok önemlidir.
6. Araçlar,değil araçlar.
7. Bir taahhüt olun.İyi bir aşçı olmak için daha zamana ihtiyacım,ihtayacımız var.
Bugün internette gezinirken latimes adlı siteden aldığım ilhamları sizlerle paylaşmak istedim.
Haydi mutfağa eşsiz lezzetler yaratmaya ardından sevdiceklerle musmutlu sofralara.Keyfiniz bol,sağlığınız yerinde olsun =)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder